:
UA: ПЕРШИЙ покаже на вихідних фільми «Спекотні літні ночі» та «Янгол»

UA: ПЕРШИЙ покаже на вихідних фільми «Спекотні літні ночі» та «Янгол»

30 квітня 2020

Цими вихідними, 2 та 3 травня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ транслюватиме закордонні кримінально-драматичні стрічки «Спекотні літні ночі» і «Янгол». Початок у суботу та неділю о 22:00.

Режисерський дебют Елайджа Байнума — драматичний фільм «Спекотні літні ночі» занурює глядачів у реальність американських підлітків 90-х. Після смерті батька 13-річний хлопець Деніел остаточно віддаляється від зовнішнього світу. Мама відправляє підлітка до невеличкого курортного містечка в гості до тітки, аби він отямився після трагедії. Однак вона не могла уявити, що життя хлопця зміниться кардинально. Деніел знайомиться з місцевим хуліганом Хантером. Перед хлопцем відкривається світ криміналу. Захоплений можливістю заробляти більше Деніел починає співпрацю з власником великого нелегального бізнесу, не усвідомлюючи всіх загроз жорстокого кримінального світу.

Читайте також: Джазовий марафон на Суспільному збере найкращих українських джазменів

Фільм «Янгол» аргентинського режисера Луїса Ортеги заснований на реальній історії серійного вбивці Карлоса Робледо Пуча. Карлітос — молодий привабливий хлопець з обличчям янгола та диявольською душею. Він бере від життя все, чого забажає, та не визнає жодних правил. У школі він знайомиться з Рамоном, який цілком відповідає життєвим принципам головного героя. У тандемі вони стають на злочинний шлях, зовсім не замислюючись про свій моральний вибір. Ще зовсім молодим Карлос назавжди вписав своє ім’я до трагічних сторінок історії Аргентини.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щотижня транслює якісні українські та закордонні фільми.

Читайте також: