:
«Перша шпальта» розкаже, яких наслідків чекати після карантину

«Перша шпальта» розкаже, яких наслідків чекати після карантину

30 квітня 2020

У неділю, 3 травня, о 17:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» глядачі дізнаються про актуальні економічні теми цього тижня.

Українці не можуть нікуди поїхати через карантин. Літні відпустки теж під питанням, адже, як заявили в Мінінфраструктури, авіасполучення відкриють не раніше ніж у серпні-вересні. Як у цих умовах спланувати відпустку та як зміниться туристичний бізнес, дізнавався журналіст програми Олег Гавриш.

Минулого тижня несподівано звільнили колишнього голову Державної податкової служби України Сергія Верланова. Що встиг зробити на своїй посаді, за що його усунули й що чекає на податкову далі, розповів колишній очільник ДПС в інтерв’ю журналісту «Першої шпальти» Андрієві Юхименку.

Кабінет Міністрів України вирішив надавати державну допомогу фізичним особам-підприємцям, які на період карантину через поширення COVID-19 втратили доходи. У планах й інші соціальні програми. Журналістка програми Яна Панюшкіна зустрілася з міністеркою соціальної політики Мариною Лазебною, щоб дізнатися, як держава допомагатиме громадянам виходити з карантинної кризи і як захиститися від домашнього насильства, рівень якого зріс під час карантину.

Дивіться економічну програму «Перша шпальта» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ із наступного тижня щоп’ятниці о 16:50.

Читайте також: