:
У студії «Зворотного відліку» обговорять послаблення карантину та порятунок малого бізнесу

У студії «Зворотного відліку» обговорять послаблення карантину та порятунок малого бізнесу

04 травня 2020

Уже сьогодні, 4 квітня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: зміни карантинних обмежень, порятунок малого бізнесу й послаблення державних інститутів.

На ефір політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: мер Львова Андрій Садовий, депутат від фракції «Слуга народу» Василь Мокан, депутатка від фракції «Голос» Інна Совсун, народна депутатка від фракції «Європейська Солідарність» Ірина Фріз, філософ та громадський діяч Олексій Панич, журналіст і телеведучий Юрій Макаров та колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук і Павло Казарін обговорюватимуть із гостями й експертами актуальні теми.

Читайте також: Суспільне випустило першу в Україні серію подкастів-розслідувань

Серед експертів цього разу будуть: голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін, засновник експертної організації StateWatch Олександр Лємєнов, колишня народна депутатка від партії «Самопоміч» Олена Сотник, колишній народний депутат та радник президента України у 2005–2008 роках Анатолій Ткачук, а також ексдепутат Верховної Ради Борислав Береза.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: