:
На онлайн-концерті Євробачення гурт Go_A заспіває обраний фанами кавер

На онлайн-концерті Євробачення гурт Go_A заспіває обраний фанами кавер

06 травня 2020

15 травня о 18:00 гурт Go_А візьме участь у домашньому концерті Євробачення (Eurovision Home Concert), який транслюватимуть на офіційному ютуб-каналі конкурсу.

Переможці Національного відбору на пісенний конкурс «Євробачення-2020» гурт Go_А уже підготував власну пісню «Solovey» для онлайн-концерту.

Читайте також: Гурт Go_A візьме участь у спеціальному шоу «Вшанування пісень Євробачення»

Який саме кавер на минулий хіт виконає Go_A, визначать 7 травня онлайн-голосуванням серед фанів на офіційній інстаграм-сторінці Євробачення. Для голосування гурт обрав дві пісні: «Dancing Lasha Tumbai» Вєрки Сердючки та «On Fire» The Roop. Українські фани теж зможуть проголосувати за кавер-пісню.

Європейська мовна спілка влаштовує домашні концерти Євробачення (Eurovision Home Concert) щоп’ятниці з 3 квітня. У кожному епізоді показують відеоролики з учасниками минулих конкурсів «Євробачення» й цьогорічними представниками, де артисти виконують власну пісню та кавер-версію іншого хіта Євробачення.

Нагадаємо, 16 травня о 22:00 UA: Суспільне мовлення покаже прямоефірний концерт «Євробачення: Європо, запали світло» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також транслюватиме в ефірі UA: Радіо Промінь.

Читайте також: