:
У «Зворотному відліку» обговорять послаблення карантину для бізнесу та закон про медиків

У «Зворотному відліку» обговорять послаблення карантину для бізнесу та закон про медиків

11 травня 2020

У понеділок, 11 травня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні. Ведучі токшоу Мирослава Барчук і Павло Казарін обговорять з гостями студії закон, який прирівнює медиків, які померли від коронавірусу, до військовослужбовців, кадрову політику уряду та оскарження в Конституційному суді закону про вільний ринок землі.

Про те, як позначиться на бізнесі послаблення карантину в Україні, говоритимуть у студії разом з ресторатором Дмитром Борисовим та директором туристичної компанії Ігорем Захаренком.

Також до студії токшоу запрошені: народна депутатка від фракції «Слуга народу» Олена Шуляк, народний депутат від фракції «Батьківщина» Володимир Кабаченко, народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Микола Величкович та народний депутат від фракції «Опозиційна платформа — За життя» Юрій Павленко.

Ведучі «Зворотного відліку» Мирослава Барчук і Павло Казарін разом з експертами в студії ставитимуть запитання гостям. Серед експертів — політичний експерт Андрій Вальчишин, журналіст Сергій Грішин, ексміністр інфраструктури Володимир Омелян, художник і телеведучий Сергій Поярков, журналіст Данило Мокрик, журналіст Андрій Ковальов, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на діджитал-платформах Суспільного мовника: YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: