:
На UA: ПЕРШИЙ покажуть шоу «Наші на Євробаченні»

На UA: ПЕРШИЙ покажуть шоу «Наші на Євробаченні»

13 травня 2020

15 травня, напередодні трансляції шоу — «Євробачення: Європо, запали світло», о 21:45 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ глядачі побачать музично-розважальне шоу «Наші на Євробаченні» — про шлях України на міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення».

Ведучий програми «Наші на Євробаченні» Тімур Мірошниченко нагадає телеглядачам не тільки переможні виступи Руслани та Джамали, а й виступи учасників від України з 2004 до 2018 року. Ведучий розповість, як змінилося життя співаків після пісенного конкурсу.

Читайте також: На онлайн-концерті Євробачення гурт Go_A заспіває обраний фанами кавер

«У глядачів буде унікальна можливість подивитися на українських виконавців, зосередивши увагу тільки на них: кого ж українці обирали представляти країну на міжнародному рівні? Це можливість, переглянувши виступи, скласти уявлення про українську музичну тенденцію і сформувати власний чарт», — розповів Тімур Мірошниченко.

Тімур Мірошниченко вже 15 років є незмінним коментатором пісенного конкурсу «Євробачення» в Україні. Цього року він коментуватиме альтернативне шоу — «Євробачення: Європо, запали світло» (Eurovision: Europe Shine а Light). Шоу в прямому ефірі покажуть 16 травня о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також транслюватимуть в ефірі UA: Радіо Промінь.

Читайте також: