:
Павло Клімкін стане гостем програми «Святі та грішні»

Павло Клімкін стане гостем програми «Святі та грішні»

26 травня 2020

Уже сьогодні, 26 травня, о 22:15 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ вийде черговий випуск програми «Святі та грішні». Гостем стане Надзвичайний і Повноважний Посол та ексміністр закордонних справ Павло Клімкін.

Ведуча програми «Святі та грішні» Мирослава Барчук розпитає гостя, що той робить після відставки й що думає про зовнішню політику України. Зокрема, говоритимуть про «плівки Деркача», як нині сприймають Україну у світі та про російських агентів в Україні.

Читайте також: Про роль журналіста в часи гібридної війни та епохи постправди — інтерв’ю з лауреатом Премії Ґонґадзе Павлом Казаріним

Також Мирослава Барчук обговорить із Павлом Клімкіним розподіл повноважень між керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком та міністром закордонних справ Дмитром Кулебою.

Гострі запитання ведуча поставить ексміністру про перемовини в Мінську, призначення Міхеіла Саакашвілі та реакцію Грузії.

Дізнатися відповіді на ці та інші запитання можна вже сьогодні в програмі «Святі та грішні» о 22:15 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: