:
Прем’єра програми «Світова медицина» на UA: ПЕРШИЙ

Прем’єра програми «Світова медицина» на UA: ПЕРШИЙ

03 червня 2020

Цієї п’ятниці, 5 червня, о 21:45 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра програми «Світова медицина» про дослідження практик лікування в найвіддаленіших куточках планети.

Бернард Фонтаніл — лікар швидкої допомоги у Франції. Йому доводилося працювати в критичних умовах і виконувати складні операції. Тепер місія Бернарда — показати різні практики лікування у світі. Під час мандрівок він знайомиться з лікарями-практиками, які послуговуються різними методиками: від народної медицини до класичної. Разом із Бернардом глядачі подорожують світом, щоб по-новому поглянути на медицину.

Читайте також: На UA: ПЕРШИЙ прем’єра серіалу «Максиміліан та Марія Бургундська»

У п’ятницю, 5 червня, дивіться одразу три випуски:

  • О 21:45«Світова медицина. Монголія — за межами степів». Якою є медицина у великій країні, де між містами пролягають гори? Щоб дізнатися це, Бернард Фонтаніл знайомиться з місцевим лікарем, який практикує масаж за тібетською технікою.
  • О 22:15«Світова медицина. Японія — останні довгожителі Окінави». Бернард Фонтаніл вирушає на острів Окінава, щоб відкрити секрет довголіття місцевих мешканців.
  • О 22:45«Світова медицина. Південна Корея — повернення духів». На острові Чеджу досі вдаються до послуг шаманів. Бернард Фонтаніл спробує осягнути медицину, яка переплітається з магією.

Програма «Світова медицина» виходитиме на суспільному каналі UA: ПЕРШИЙ щоп’ятниці о 21:45. Повтор дивіться щосуботи о 13:00.

Читайте також: