:
«Перша шпальта» оприлюднить рейтинг зарплат топменеджерів

«Перша шпальта» оприлюднить рейтинг зарплат топменеджерів

05 червня 2020

У п’ятницю, 5 червня, о 16:50 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко та Яна Панюшкіна розкажуть про найактуальніші теми цього тижня, які стосуються економіки країни.

Більшість компаній за час карантину не зменшували платні топменеджерам, але скоротили бонуси. Чи достатньо цього й хто в країні отримує 60 тисяч доларів на місяць? Журналіст Олег Гавриш оприлюднить рейтинг високооплачуваних керівників українських приватних компаній.

Читайте також: «Втеча до ідеального міста» — UA: ПЕРШИЙ покаже проєкт ВВС

З 1 червня в Україні запрацювала система фотовідеофіксації порушень правил дорожнього руху, яка покликана зменшити кількість аварій. Як вона працює, які її плюси й мінуси та чи має система підводні камені для водіїв? Журналіст Андрій Юхименко дізнавався про це в автоблогера Євгена Муджирі та голови комітету з конституційного права, адміністративного права й прав людини Асоціації правників України Микити Жукова.

Про ці та інші теми дізнавайтеся в економічній програмі «Перша шпальта» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ щоп’ятниці о 16:50.

Читайте також: