:
Міністр культури Ткаченко стане гостем «Зворотного відліку»

Міністр культури Ткаченко стане гостем «Зворотного відліку»

08 червня 2020

У понеділок, 8 червня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: призначення нового міністра культури та його плани, про безпеку на українських дорогах та про протистояння між народними депутатами як у партії «Слуга народу», так між партією «Голос» та «Європейська Солідарність».

Читайте також: «Гасло новин на Суспільному — інформуємо, а не вражаємо», — ведучий Олексій Гомон

У студію політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: новопризначений міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, народний депутат від фракції «Слуга народу» Гео Лерос, народна депутатка, голова партії «Голос» Кіра Рудик та народний депутат від фракції «Європейська Солідарність» Микола Величкович.

Ведучі політичного токшоу «Зоротний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів – головний редактор тижневика «Український тиждень» Дмитро Крапивенко, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала, політолог Петро Охотін, ексдепутат Олександр Опанасенко, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: