:
У «Зворотному відліку» обговорять наслідки послаблення карантину та економічну ситуацію в Україні

У «Зворотному відліку» обговорять наслідки послаблення карантину та економічну ситуацію в Україні

15 червня 2020

У понеділок, 15 червня, о 21:35 у студії політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: погіршення епідеміологічної ситуації в країні, економічну ситуацію та порядок проведення референдумів за новим законопроєктом.

До студії політичного токшоу «Зворотний відлік» запрошені: виконувач обов’язків директора Центру громадського здоров’я Ігор Кузін, колишній міністр розвитку економіки Тимофій Милованов, а також народні депутати — від фракції «Слуга народу» Роксолана Підласа, від фракції «Голос» Роман Лозинський та від фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв.

Читайте також: Суспільне підтримає ветеранський онлайн-нетворкінг «Від граблів до драбин»

Ведучі політичного токшоу «Зворотний відлік» Мирослава Барчук та Павло Казарін разом з експертами ставитимуть запитання гостям студії. Серед відомих експертів — координаторка громадської організації «ОПОРА» Ольга Айвазовська, директор ЦЕДЕМ Тарас Шевченко, колишня народна депутатка Тетяна Острікова, директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський, журналісти Ірина Андрейців та Данило Мокрик, а також редактор VoxCheck Максим Скубенко.

Нагадаємо, політичне токшоу «Зворотний відлік» виходить щопонеділка о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на YouTube і Facebook-сторінці.

Читайте також: