:
«Містер Селфрідж» — серіал із гламуром початку ХХ століття

«Містер Селфрідж» — серіал із гламуром початку ХХ століття

19 червня 2020

У неділю, 21 червня, о 17:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра серіалу «Містер Селфрідж». В основі серіалу — реальна історія підприємця із США, який 1909 року відкрив універсальний магазин у Лондоні.

Читайте також: Вихідні з культовим режисером Паоло Соррентіно на UA: ПЕРШИЙ

Серіал захопить глядачів уже з першого епізоду. А щоб ви не сумнівалися, чи варто дивитися, — ось 5 переконливих причин:

  1. Для поціновувачів прекрасної епохи

Серіал занурює в атмосферу Європи початку ХХ століття. Епоха леді й джентльменів, коли становище в суспільстві багато значило. Їхні звички й вподобання разом із харизмою британців переконливо відтворені на екрані. Якщо пригадати героїв Оскара Вайлда, котрий сам якийсь час мешкав у Лондоні, можна помітити перегуки.

  1. У містера Селфріджа є чого повчитися

Часи змінюються, а принципи бізнесу залишаються такими ж. Головний герой розпочав власну справу з нуля, щоб згодом домогтися справжнього визнання від тогочасного бомонду. Серіал розкаже про маркетинг, роботу з клієнтами, змагання з конкурентами й інші навички, що допомагають розвивати бізнес.

  1. Перший універмаг Англії — як це працює

Пригадайте улюблений торговий центр. А тепер уявіть його на століття раніше. Яким би він був? А які товари пропонував би? Серіал показує роботу першого універсального магазину: розміщення прилавків, створення композицій для вітрин, підбір персоналу й адміністрування.

  1. Для шанувальників моди й шопінгу

Тим, кого цікавить мода, одразу впаде в око стильне вбрання героїв. Це не просто одяг, який відповідає часові, це — образ, створений майстерно й з любов’ю. Особливо привертають увагу деталі — матеріал, цікаві краватки й різноманіття вишивок. Капелюхи, приталені сукні, вишукані костюми з головним тогочасним аксесуаром — кишеньковим годинником — не залишать байдужими любителів вінтажу.

  1. Універмаг як частина історії

Глядачі побачать не лише реальну історію підприємця Гаррі Гордона Селфріджа. Ще тут будуть історичні події початку ХХ століття: Перша світова війна, переліт через Ла-Манш, суфражистський рух — не оминуть торгового центру містера Селфріджа.

Дивіться серіал «Містер Селфрідж» із вівторка по четвер о 22:15 та на вихідних о 16:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: