:
UA: ПЕРШИЙ покаже драми «Джо» та «Шпигунська гра»

UA: ПЕРШИЙ покаже драми «Джо» та «Шпигунська гра»

02 липня 2020

На вихідних, 4 та 5 липня, о 22:00 у щотижневих кінопоказах на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ глядачі побачать два гостросюжетні фільми за участі Ніколаса Кейджа й Пола Радда, головні герої яких опинилися в драматичних обставинах.

У суботу, 4 липня, дивіться драматичний фільм Девіда Гордона Гріна «Джо» за однойменним романом Ларрі Брауна. Джо Ренсом, якого зіграв Ніколас Кейдж, раніше часто мав проблеми із законом, проте тепер намагається владнати своє життя. Несподівано для себе він стає наставником п’ятнадцятирічного підлітка Гері Джонса, який приходить влаштовуватися до нього на роботу. Гері — найстарша дитина в сім’ї, але не менше за інших потерпає від батька-алкоголіка. Джо всіляко намагається допомогти Гері. Чи зможуть герої змінити своє життя й стати одне для одного сім’єю, якої вони ніколи не мали?

Читайте також: UA: ПЕРШИЙ покаже фінал Кубка України з футболу «Динамо» — «Ворскла»

2013 року на Венеційському кінофестивалі фільм переміг у двох номінаціях — спеціальна нагорода Фонду Крістофера Д. Смізерса й премія Марчелло Мастроянні.

А вже в неділю, 5 липня, в ефірі вийде біографічна драма «Шпигунська гра» режисера Бена Левіна. Пол Радд зіграв головного героя стрічки — відомого американського бейсболіста Мо Берга, життя якого круто змінюється за часів Другої світової війни. Він виявляється ідеальним кандидатом для роботи в управлінні стратегічних служб. Завдяки своїм талантам Мо стає шпигуном, якому доручили найважливіше завдання того часу — зблизитися й викрасти або ж вбити одного з розробників атомної бомби. Чи зможе він виконати свою шпигунську місію і врятувати світ?

Стрічку зняли на основі роману Ніколаса Давідоффа «Бейсболіст-шпигун: таємне життя Мо Берга».

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щовихідних транслює відомі українські та закордонні фільми.

Читайте також: