:
«Перша шпальта» розкаже про вибори голови Нацбанку та ситуацію в одеських портах

«Перша шпальта» розкаже про вибори голови Нацбанку та ситуацію в одеських портах

10 липня 2020

У п’ятницю, 10 липня, о 17:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко та Яна Панюшкіна розкажуть про актуальні економічні теми цього тижня.

Після відставки голови Національного банку Якова Смолія вже найближчим часом Верховна Рада України має обрати нового. Перед депутатами стоїть черговий важливий вибір. За якими критеріями обиратимуть нового очільника та чи потрібно дослухатися до міжнародних партнерів, глядачі програми дізнаються з дискусії, до якої Андрій Юхименко запросив народного депутата від фракції «Слуга народу» Мар’яна Заблоцького й заступника голови фракції «Голос» Ярослава Железняка.

Читайте також: «Вірний. Пристрасть і злочин» та «Гаспар їде на весілля» — кіновікенд на UA: ПЕРШИЙ

Журналіст Олег Гавриш побував у портах Одеси, щоб показати сьогоднішню ситуацію там. Як працює Державна екологічна інспекція України та чи є проблеми з корупцією, він запитав у керівника Морської палати України В’ячеслава Кисловського.

За прогнозами експертів, до кінця 2020 року загальний обсяг продажів інтернет-магазинів по всьому світу має досягти позначки у 2 трильйони доларів. Один зі світових ринків інтернет-торгівлі, що швидко зростає, — український. У спеціальному сюжеті Олега Гавриша підприємці дізнаються важливі секрети, які дозволять побудувати успішний бізнес в інтернеті.

Дивіться економічну програму «Перша шпальта» щоп’ятниці о 17:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на сайті та у мобільному застосунку suspilne.tv для iOS й Android.

Читайте також: