:
«Перша шпальта» розкаже, як COVID-19 вплинув на IT-ринок

«Перша шпальта» розкаже, як COVID-19 вплинув на IT-ринок

28 серпня 2020

У п’ятницю, 28 серпня, о 17:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у програмі «Перша шпальта» ведучі Андрій Юхименко та Яна Панюшкіна розкажуть про ситуацію на алкогольному ринку, а також чи зможе Україна запропонувати роботу білоруським IT-фахівцям.

За час карантину обсяг продажу алкоголю зріс на 5%. Уже у вересні державне виробництво Укрспирт передадуть у приватну власність. Що відбувається напередодні приватизації спиртзаводів на алкогольному ринку й до чого це приведе — дізнавався журналіст Олег Гавриш.

Понад 2,5 тисячі засновників та розробників білоруських IT-компаній підписали відкритий лист, у якому йдеться про те, що їм украй важко працювати через вимкнення в країні інтернету й погіршення інвестклімату. Чи може Україна запропонувати робочі місця білоруським IT-фахівцям та як українська галузь переживає часи COVID-19 — Андрій Юхименко розпитав директора «Luxoft Україна» Віталія Кармазинського.

Дивіться економічну програму «Перша шпальта» щоп’ятниці о 17:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на сайті та в мобільному застосунку suspilne.tv для iOS й Android.

Читайте також: