:
Журналістка Суспільного Роксолана Бичай долучилася до соціального проєкту «Читай & Фантазуй»

Журналістка Суспільного Роксолана Бичай долучилася до соціального проєкту «Читай & Фантазуй»

21 вересня 2020

Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ долучився до Всеукраїнської соціальної PR-кампанії «Читай & Фантазуй» у межах партнерства з «Книжка року». Журналістка «Новин» на UA: ПЕРШИЙ Роксолана Бичай взяла участь у кампанії популяризації читання серед молоді.

У кампанії, окрім Роксолани Бичай, взяли участь військовий Анатолій Гольоса, ведуча Інна Гелевера, актор Влад Демиденко, актор Ян Бідний, професійна модель Вікторія Степанова. Фото Роксолани Бичай розміщені в київському метрополітені із закликом «Я читаю, а ти?» на станції «Політехнічний інститут».

«Проєкт «Читай & Фантазуй» близький мені, бо більшість вільного часу в дитинстві проводила на роботі у своєї бабусі-бібліотекарки. Вона завжди знаходила для мене найцікавіші книжки на бібліотечних стелажах. Малою могла цілими днями після школи сидіти в читальному залі над книжками. З кожною сторінкою в моїй уяві оживали нові персонажі й світи. Чесно кажучи, це один із найприємніших спогадів із дитинства. А звичка читати й фантазувати зі мною досі. Тож своєю участю в проєкті продовжую справу бабусі — заохочую людей читати, — розповіла журналістка Роксолана Бичай. — Сподіваюся, тих, хто раніше не читав, мій заклик надихне спробувати. А тих, хто читає, мотивуватиме читати більше».

«Читай&Фантазуй» – це соціальний проєкт з популяризації читання серед молоді. Створений з ініціативи Всеукраїнського рейтингу «Книжка року» та за підтримки Українського культурного фонду. Організатори прагнуть донести до аудиторії думку, що поринути в світ літератури можна будь-де — в метро, кафе або у черзі. Гасло проєкту: «Неважливо, де ти читаєш, важливо – що саме».

Нагадаємо, програма «Новини» виходить на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ у будні о 7:00, 8:00, 8:55, 13:00, 15:00, 18:00 та 21:00. У вихідні — о 7:00, 8:00, 9:00 та 21:00.

Читайте також: