:
«Безмежне Саргасове море» та «Інфоголік» у кіновікенді на UA: ПЕРШИЙ

«Безмежне Саргасове море» та «Інфоголік» у кіновікенді на UA: ПЕРШИЙ

30 вересня 2020

У суботу й неділю, 3 та 4 жовтня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже фантастичну українську комедію «Інфоголік» й захопливу мелодраму «Безмежне Саргасове море». Початок сеансів о 22:00.

Читайте також: Прем’єра на UA: Радіо Промінь. Оновлена пісня переможця Нацвідбору на Дитяче Євробачення-2020

У суботу дивіться українську комедійну стрічку режисерів Валентина Шпакова й Владислава Климчука «Інфоголік». Інвест-менеджер Максим, якого зіграв відомий гуморист Євгеній Янович, ні секунди не може прожити без новин. Він постійно читає новинні стрічки й сподівається, що це допоможе йому в кар’єрі. За цим усім він не помічає бажань дружини Маші, а його найкращий друг упевнений, що Максим марнує час. Проте все кардинально змінюється, коли герой розуміє, що всі прочитані новини стаються з ним у реальному житті.

Фільм презентували на національній кінопремії «Золота дзиґа», а одну з епізодичних ролей виконав народний артист Павло Зібров.

Стрічка режисера Брендана Махера «Безмежне Саргасове море» перенесе глядачів на острів Ямайка кінця ХІХ століття. У ті часи це була британська колонія, де суспільство розшароване на колишніх рабовласників і рабів. Головна героїня фільму Антуанетта походить із сім’ї збіднілих плантаторів: її батько помер від алкоголізму, а мати поступово збожеволіла. Замкнута, проте романтична дівчина зустрічає молодого й привабливого Едварда Рочестера, який, не отримавши спадку після смерті батька, приїздить на острів. Вони закохуються й одружуються. Едвард обіцяє молодій дружині безхмарне майбутнє, та плани швидко змінюються й Рочестер роздумує повертатися до Британії.

Фільм зняли за мотивами роману Джин Ріс «Антуанетта», який письменниця задумувала як приквел до «Джейн Ейр».

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щовихідних транслює якісні українські й закордонні фільми.

Читайте також: