:
Боротьба за крісло мера в Харкові й Ужгороді: «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

Боротьба за крісло мера в Харкові й Ужгороді: «Зворотний відлік. Місцеві» на Суспільному

05 жовтня 2020

У понеділок, 5 жовтня, о 21:35 у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» говоритимуть про боротьбу на виборах у Харкові й Ужгороді.

Читайте також: Про що згадують лише перед виборами: Суспільне розбирає 7 «вічних» проблем регіонів

Незмінні ведучі токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» Мирослава Барчук та Павло Казарін ставитимуть запитання учасникам дискусії.

У першій частині токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» Мирослава Барчук обговорюватиме передвиборчу кампанію в Харкові з гостями, яких запросили до студії — кандидатом на посаду міського голови Харкова від партії «Блок Світличної «Разом» Ігорем Черняком, кандидатом на посаду мера Харкова від партії «Демократична сокира» Микитою Соловйовим та кандидатом у депутати Харківської міської ради від партії «Опозиційна платформа — за життя» Денисом Нев’ядомським.

На скайп-зв’язку зі студією буде кандидат у депутати до Харківської ОДА від партії «Слуга народу» Роман Семенуха.

У прямому ефірі токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» кандидати від різних політичних сил обговорюватимуть нагальні питання Харкова. Наразі депутати політсили Геннадія Кернеса мають більшість у Харківській міськраді, та які шанси, що вибори 25 жовтня зможуть змінити ситуацію в міськраді, з’ясовуватимуть під час дискусії.

Також до розмови запрошено лідерів громадської думки: експерта Інституту політичної освіти Олександра Солонтая, політолога й директора Агентства моделювання ситуацій Віталія Балу, журналіста-розслідувача Данила Мокрика та журналіста інтернет-видання «Українська правда» Романа Кравця.

Ведучий Павло Казарін у другій частині ефіру дізнається, як проходить передвиборча боротьба в Ужгороді. У студії токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» говоритимуть із лідеркою Закарпатського обласного осередку партії «Європейська Солідарність» Іванною Климпуш-Цинцадзе та народним депутатом України від фракції «Слуга народу» Ігорем Кривошеєвим.

На скайп-зв’язку зі студією буде чинний мер Ужгорода Богдан Андріїв.

Щоефіру Максим Скубенко відстежує найгучніші фейки цьогорічної передвиборчої кампанії в Україні.

Телеглядачі також мають змогу долучитися до ефіру та поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-6700.

Аудиторія перебуватиме в студії з дотриманням соціальної дистанції та інших санітарних норм.

Дивіться новий сезон суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік. Місцеві» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, на всіх регіональних каналах Суспільного й вмикайте трансляцію на ютуб-каналі.

Читайте також: