:
Далай-лама вперше зустрівся з українцями: дивіться подробиці у «Суспільній студії» та Новинах

Далай-лама вперше зустрівся з українцями: дивіться подробиці у «Суспільній студії» та Новинах

20 жовтня 2020

Сьогодні, 20 жовтня, в ефірі проєкту «Суспільна студія» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ глядачі дізнаються головні подробиці зустрічі Далай-лами з українцями.

Читайте також: ЄС закликає Верховну Раду гарантувати Суспільному фінансування

Онлайн-зустріч лауреата Нобелівської премії миру Далай-лами XIV з українцями відбулася 20 жовтня о 6:30 за київським часом. Головна тема — освіта та мир в часи пандемії. Кожен охочий українець міг поставити запитання духовному лідерові, правозахиснику й провідникові миру у світі.

О 14:45 до онлайн-розмови в «Суспільній студії» з ведучими Анатолієм Єремою та Ігорем Шавром долучиться голова Ради ГО «ЕдКемп Україна» й співавтор концепції реформи шкільництва Міністерства освіти і науки «Нової української школи Олександр Елькін». Олександр модерував спілкування українців із Далай-ламою та розкаже всі подробиці запрошення духовного лідера до проєкту. Також говоритимуть про важливість таких заходів для українського суспільства в часи складних викликів та покажуть послання Далай-лами всім українцям.

Також дивіться сюжет про зустріч українців із Далай-ламою в «Новинах» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Випуски транслюють о 7:00, 8:00, 9:00, 13:00, 15:00, 18:00 та 21:00.

Нагадаємо, «Суспільна студія» виходить в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ щотижня з понеділка по п’ятницю з 12:00 до 15:00 та з 18:20 до 19:00.

Читайте також: