:
Олександр Балабанов на сцені Дитячого Євробачення-2020

Олександр Балабанов на сцені Дитячого Євробачення-2020

03 листопада 2020

Українська делегація побувала у Варшаві, де представник України Олександр Балабанов записав свій виступ на сцені Дитячого Євробачення-2020. Глядачі побачать запис під час фіналу пісенного конкурсу 29 листопада на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: Оголошено переможця конкурсу на постановку номера для Дитячого Євробачення-2020

«Це мій перший політ за рік після карантину! У Польщі я вперше. Тут — красива осінь і приємні люди. Команду Євробачення від України тепло зустріли. На записі пісні все професійно, чітко, щиро: знімальна група тебе підтримує, аплодує, було неймовірно! На жаль, усе швидко пролетіло, але вражень на все життя!» — розповів представник України Олександр Балабанов.

Європейська мовна спілка й мовник-організатор Дитячого Євробачення-2020 TVP запропонували учасникам зробити відеозапис сценічної постановки в одній зі студій мовника в Польщі — із дотриманням усіх санітарних вимог в умовах пандемії.

«Відеозапис сценічної постановки відбувався в одній зі студій центрального офісу TVP. На зміну аренам останніх років було організовано більш локальний формат студійної зйомки на сцені, обладнаній освітлювальною та світлодіодною технікою. Оскільки в поточних умовах неможливо забезпечити повномасштабний захід, організатори зробили акцент на камерності та певній інтимності зйомки. Завдяки цьому глядачі зможуть сповна відчути щирі емоції і меседж пісні та учасника під час прямої трансляції 29 листопада», — зазначила голова української делегації пісенного конкурсу «Євробачення» Оксана Скибінська.

Також Олександр Балабанов, крім спілкування з учасниками Дитячого Євробачення-2020, дав інтерв’ю для мовника-організатора TVP.

Нагадаємо, Суспільний мовник зняв музичний відеокліп на офіційну конкурсну пісню «Відкривай» представника України на Дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2020» Олександра Балабанова, яке відбудеться 29 листопада. Українці можуть голосувати за представника своєї країни.

Читайте також: