:
Телеканал UA: ПЕРШИЙ — інформаційний партнер турніру з тхеквондо Kyiv Open

Телеканал UA: ПЕРШИЙ — інформаційний партнер турніру з тхеквондо Kyiv Open

11 листопада 2020

У п’ятницю, 13 листопада, у Києві відбудеться міжнародний турнір із тхеквондо Kyiv Open, інформаційним партнером якого є суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: Радіодиктант національної єдності на Суспільному писали на шести континентах

Змагання стартують о 9:00 у спортивному комплексі «Венето-Sport» та пройдуть із дотриманням санітарних норм адаптивного карантину. 220 спортсменів із різних регіонів України змагатимуться за нагороди в розділі керугі в 5 вікових категоріях: від 6 до 18+ років.

«Цього непростого року кожен міжнародний турнір має надважливе значення як для спортсменів, так і для вболівальників. Тішить те, що традиційні змагання з тхеквондо Kyiv Оpen відбудуться й цьогоріч. Раді підтримати цю подію інформаційно, аби розповісти великій глядацькій аудиторії про цей чудовий вид спорту й підтримати спортсменів у прагненні до перемоги», — зазначив виконавчий продюсер творчого об’єднання спортивних програм UA: ПЕРШИЙ Микита Хорозов.

У п’ятницю о 21:35 у програмі «Спорт» в ефірі телеканалу UA: ПЕРШИЙ журналісти розкажуть про перебіг змагань та підіб’ють підсумки турніру.

Трансляції з трьох даянгів можна переглянути на офіційній фейсбук-сторінці Спілки тхеквондо України.


https://tv.suspilne.media/video/20897

Організаторами події є Громадська спілка «Спілка тхеквондо України», Громадська організація «Федерація тхеквондо (ВТФ) міста Києва» та ТОВ «UTP» (Ukraine Taekwondo Promotion).

Нагадаємо, програма «Спорт» виходить в ефірі щотижня з понеділка по п’ятницю о 15:10 та 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ із ведучими Юлією Пазенко, Дарією Кузнецовою та Денисом Зерченком.

Читайте також: