:
Про газові платіжки та карантин вихідного дня у «Зворотному відліку» на UA: ПЕРШИЙ

Про газові платіжки та карантин вихідного дня у «Зворотному відліку» на UA: ПЕРШИЙ

16 листопада 2020

У понеділок, 16 листопада, о 21:35 у студії суспільно-політичного ток-шоу «Зворотний відлік» говоритимуть про підвищення ціни на газ для населення та чи ефективним рішенням влади є запровадження карантину вихідного дня.

Читайте також: Свідчення тих, хто вижив: UA: ПЕРШИЙ покаже фільм «Діти Великого голоду»

У першому блоці програми ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін обговорять із головою правління НАК «Нафтогаз України» Андрієм Коболєвим підвищення ціни на газ та як формується новий тариф.

Разом з ведучими запитання ставитимуть лідери громадської думки, серед яких: виконавчий директор Асоціації «Енергоефективні міста України» Святослав Павлюк, Президент Центру глобалістики «Стратегія ХХІ» Михайло Гончар, головний редактор інтернет-порталу «LIGA.net» Борис Давиденко та медіаексперт Валерій Калниш.

У другій частині ток-шоу «Зворотний відлік» ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін з’ясують, наскільки ефективним було рішення обмежити роботу розважальних закладів і ресторанів на вихідних та чи всі дотримуються наказу влади.

До дискусії на цю тему запрошені: народна депутатка від фракції «Голос» Юлія Клименко, народна депутатка від фракції «Слуга народу» Лада Булах, народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко та народний депутат від фракції ВО «Батьківщина» Вадим Івченко. На скайп-зв’язку зі студією буде мер Львова Андрій Садовий.

Фактчекер Максим Скубенко перевірятиме виступи гостей студії на предмет неправдивих суджень та долучатиметься до розмови.

Питання політикам ставитимуть і лідери громадських думок: головний редактор «Бабель» Євген Спірін, політолог Микола Давидюк, політолог і директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала та директор Інституту світової політики Євген Магда.

Телеглядачі також матимуть змогу долучитися до ефіру та поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне ток-шоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на ютуб-каналі.

Читайте також: