:
Щоденник Дитячого Євробачення-2020 — на UA: ПЕРШИЙ

Щоденник Дитячого Євробачення-2020 — на UA: ПЕРШИЙ

23 листопада 2020

З понеділка, 23 листопада, впродовж цього тижня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ виходитиме програма «Щоденники Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2020». У п’яти випусках програми глядачі дізнаються все про цьогорічну підготовку учасника України на Дитяче Євробачення Олександра Балабанова. Співак покаже, як він щодня готується до конкурсу та розповість про свою родину, близьких і друзів.

Читайте також: Учасника України на Дитячому Євробаченні зобразили на поштовій марці

У першому випуску Олександр особисто розповість про свою любов до співу ще з дитинства та про власні хобі. Також його батьки поділяться спогадами про непростий період переїзду з Донецька до Києва у 2014 році.

Решта випусків познайомлять телеглядачів з насиченим графіком підготовки Олександра до пісенного конкурсу: знімання кліпу та фотосет, постановку номера та поїздку до Польщі для запису виступу, знайомство з іншими учасниками цьогорічного Дитячого Євробачення.

Дивіться програму «Щоденники Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2020» у будні о 10:40 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, 29 листопада трансляція Дитячого Євробачення з Варшави відбудеться на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Українці зможуть проголосувати за Олександра Балабанова, який виконає пісню «Відкривай». Онлайн-голосування триватиме на офіційній сторінці Дитячого Євробачення з 27 по 29 листопада. Цього року необхідно проголосувати не за 3-5 улюблених учасників, як у попередні роки, а саме за трьох учасників.

Читайте також: