:
Як країні уникнути локдауну — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Як країні уникнути локдауну — «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

30 листопада 2020

У понеділок, 30 листопада, о 21:35 у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події в Україні: які карантинні обмеження чекають на українців найближчим часом, чи запровадить влада повний локдаун та коли депутати Верховної Ради проголосують за бюджет 2021 року.

Читайте також: На Дитячому Євробаченні-2020 перемогла Франція

У першій частині ефіру ведучі токшоу Мирослава Барчук та Павло Казарін спілкуватимуться онлайн з міністром охорони здоров’я України Максимом Степановим, який розповість, наскільки ефективним виявилося рішення про запровадження карантину вихідного дня та чи можливий варіант повного локдауну.

До дискусії у студії долучатимуться лідери громадської думки, серед яких: заступник міністра охорони здоров’я України (2016–2019) Олександр Лінчевський, голова координаційної ради БО «100% життя» Дмитро Шерембей та заступник міністра охорони здоров’я України (2006–2008) Валерій Івасюк. На скайп-зв’язку зі студією буде голова БФ «СВОЇ» Леся Литвинова.

До розмови у другому блоці програми запросили народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Корнієнка, народну депутатку від фракції «Голос» Кіру Рудик та народного депутат, партія «За майбутнє» Антона Полякова. У студії токшоу «Зворотний відлік» політики обговорюватимуть законопроєкт про народовладдя шляхом референдуму, бюджет країни на 2021 рік та інші актуальні законопроєкти.

Запитання гостям ставитимуть лідери громадської думки: шеф-редакторка LB.ua Соня Кошкіна, міністр інфраструктури України у 2016–2019 роках Володимир Омелян, медіаконсультант Дмитро Сіманський та директор Інституту соціально-економічної трансформації Ілля Несходовський.

За виступами гостей у студії стежитиме фактчекер Максим Скубенко, який також долучатиметься до розмови.

Телеглядачі також зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на ютуб-каналі.

Читайте також: