:
Коли Україна отримає вакцину від Covid-19 — дізнайтеся у «Зворотному відліку» на UA: ПЕРШИЙ

Коли Україна отримає вакцину від Covid-19 — дізнайтеся у «Зворотному відліку» на UA: ПЕРШИЙ

07 грудня 2020

У понеділок, 7 грудня, у студії суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» говоритимуть про найважливіші події: коли в Україні з’явиться вакцина від Covid-19 та хто отримає вакцину у першу чергу.

Читайте також: До захисту пройшли 133 проєкти «Створюй із Суспільним»

У першій частині токшоу ведучі Мирослава Барчук та Павло Казарін спілкуватимуться з дитячим інфекціоністом і головою Національної технічної групи експертів із питань імунопрофілактики Федором Лапієм та народною депутаткою від фракції «Слуга народу» Ладою Булах. Говоритимуть про те, коли стартуватиме загальна вакцинація від Covid-19 в Україні, а також про обов’язкову сезонну вакцинацію.

Запитання гостям студії ставитимуть лідери громадської думки, серед яких: кореспондентка ВВС News Україна Діана Куришко, лікар-епідеміолог й керівник Національної експертної групи з інфекційного контролю України Андрій Александрін, керівник Центру економіки охорони здоров’я Київської школи економіки Павло Ковтонюк та головний редактор РБК-Україна Сергій Щербина. На скайп-зв’язку буде лікарка та членкиня ГО «Ліга захисту громадянських прав» Наталія Коломієць.

До дискусії на другу частину ефіру запросили: народну депутатку від фракції «Європейська Солідарність» Ірину Геращенко, народного депутата від фракції «Слуга народу» Олександра Качуру та народного депутата від фракції «Голос» Андрія Осадчука. У студії говоритимуть про корупційний скандал, пов’язаний із заступником голови ОП Олегом Татаровим, покарання для можновладців за незаконне декларування та конституційну кризу в Україні.

До розмови долучаться й лідери громадської думки: голова правління Центру протидії корупції Віталій Шабунін, виконувач обов’язків генерального прокурора України у березні 2020 року Віктор Чумак, головний редактор інтернет-видання «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов та журналіст «Бігус.інфо» Данило Мокрик.

Незмінний фактчекер токшоу «Зворотний відлік» Максим Скубенко уважно стежитиме за виступами всіх гостей та приєднається до обговорення.

Телеглядачі також зможуть долучитися до ефіру й поставити своє запитання гостям студії або залишити коментар у Viber за номером (067) 300-67-00.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також на ютуб-каналі.

Читайте також: