:
Святкуємо Новий рік разом з UA: ПЕРШИЙ

Святкуємо Новий рік разом з UA: ПЕРШИЙ

29 грудня 2020

У четвер та п’ятницю, 31 грудня й 1 січня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже телевізійну прем’єру новорічних художніх фільмів «Різдвяний будиночок», «Додому на різдво», «Груднева наречена» та «Різдвяні дзвіночки», а також святковий концерт за участі популярних українських артистів.

О 19:25 відбудеться прем’єра романтичної мелодрами «Різдвяний будиночок» режисера Тері Інгрема. Головна героїня переживає непрості часи після розлучення. Разом з донькою та власною матір’ю вона вирушає у заміський будиночок на різдвяні свята з надією відпочити від усіх буденних проблем. Випадковим чином у цей будинок підселяють відомого письменника, який сподівався провести свята на самоті. Плани героїв змінилися, й на них вже чекає різдвяне диво.

О 22:25 на глядачів Суспільного чекає казкова мелодрама режисера Мела Демські «Додому на різдво». Ліза Річфілд переживає особисту драму: вона розлучилася з хлопцем, втратила роботу й не знає, чим хоче займатися далі. Однак доля дає дівчині ще один шанс — їй пропонують роботу управительки в будинку заможної сім’ї. Ця пропозиція перевертає життя дівчини з ніг на голову. Проте робота не єдине, що кардинально вплине на майбутнє Лізи.

О 00:15 UA: ПЕРШИЙ покаже комедійну стрічку «Груднева наречена» режисера Девіда Уінінга. Кузина головної героїні Лейли виходить заміж за її колишнього. Лейла не в захваті від такого весілля та все ж має прийти. Дівчина знайомиться з юнаком на ім’я Сет, який відповідає за представлення нареченої та нареченого на цьому весіллі. Хлопець пропонує Лейлі сходити на побачення з ним, і дівчина погоджується. В передсвяткові дні кохання ховається на кожному кроці, та чи знайдуть його герої?

1 січня, о 21:25 UA: ПЕРШИЙ покаже магічну історію кохання у фільмі «Різдвяні дзвіночки». На зимові свята у невеличкому містечку має відбутися святковий парад. Молода жінка Лорел Бішоп дуже схвильована, адже вона відповідає за проведення події. Під час прогулянки містом з донькою Лорел впадають в око дивні санчата місцевого жителя містера Вінтерса. Останній дозволив їх узяти для майбутнього святкування, але санчата треба полагодити. По допомогу жінка звертається до Алекса Маккорда, з яким вона зустрічалася в юності. Чоловік залюбки допоміг Лорел, та на цьому їхнє спілкування не припинилося. Щоразу якимось дивом дороги головних героїв перетинаються.

Також у новорічну ніч суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже новорічний концерт за участі народних артистів України Іво Бобула, Ніни Матвієнко та Анатолія Гнатюка.

Дивіться новорічні фільми та святковий концерт 31 грудня та 1 січня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також у мобільному застосунку suspilne.tv.

Читайте також: