:
7-й етап Кубка світу з біатлону — наживо на UA: ПЕРШИЙ

7-й етап Кубка світу з біатлону — наживо на UA: ПЕРШИЙ

20 січня 2021

У четвер, 21 січня, стартує 7-й етап Кубка світу з біатлону сезону 2020–2021 в італійському Антгольц-Антерсельві. Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-сторінка Суспільне Спорт покажуть усі перегони наживо.

Читайте також: UA: ПЕРШИЙ покаже Клубний чемпіонат світу з футболу

Етап розпочнеться жіночими індивідуальними перегонами на 15 кілометрів. Загалом у програмі етапу — чоловічі та жіночі індивідуальні перегони, мас-старти та естафети.

Розклад трансляцій на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ:

  • Індивідуальні перегони, жінки – 21 січня, 15:10;
  • Індивідуальні перегони, чоловіки – 22 січня, 14:10;
  • Мас-старт, жінки – 23 січня, 14:05;
  • Естафета, чоловіки – 23 січня, 16:00;
  • Естафета, жінки – 24 січня, 13:40;
  • Мас-старт, чоловіки – 24 січня, 16:00.

Коментуватимуть змагання спортивні коментатори Суспільного Сергій Ружицький та Олексій Мандзій.

Одразу по завершенні чоловічого мас-старту в ефірі UA: ПЕРШИЙ вийде програма «Студія. Біатлон». Експерти у студії проаналізують виступи української команди на черговому етапі та спрогнозують шанси України на прийдешньому Чемпіонаті світу.

Діджитал-платформа Суспільне Спорт покаже всі перегони наживо й без перерви на рекламу. Шукайте трансляцію у вкладці Трансляція Біатлону.

Всі новини зі світу біатлону, а також ексклюзивні коментарі українських біатлоністів й тренерів знаходьте на фейсбук-сторінках Суспільне Спорт та Суспільне Біатлон.

Нагадаємо, що після 7-го етапу Кубка світу біатлоністи розпочнуть підготовку до Чемпіонату світу-2021, який відбудеться з 10 по 21 лютого у Словенській Поклюці. Всі перегони транслюватиме суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: