:
«Тюльпани для Роуз» та «Герой мого часу» у кіновікенді на UA: ПЕРШИЙ

«Тюльпани для Роуз» та «Герой мого часу» у кіновікенді на UA: ПЕРШИЙ

28 січня 2021

У вихідні, 30 і 31 січня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже прем’єру романтичного фільму «Тюльпани для Роуз» та комедію «Герой мого часу». Початок кінопоказів о 22:00.

У суботу, 30 січня, глядачі побачать мелодраму Девіда Віннінга «Тюльпани для Роуз». Фінансові справи на фермі тюльпанів родини Ньюел йдуть погано. Батьки головної героїні Роуз розглядають можливість продати бізнес конкуренту. Сподіваючись добитися національного визнання, щоб урятувати родинну справу, Роуз вирішує вивести новий сорт тюльпана і представити його на квітковому конкурсі. На фермі тюльпанів Роуз знайомиться з красивим квітковим брокером Томом Новаком. Чи не стане ця зустріч перепоною для здійснення її задуму?

У головних ролях зіграли Фіона Губелманн, Лукас Брайант, Кевін Макналті та Айріс Квінн.

У неділю, 31 січня, в ефір вийде комедійний фільм Тоні Ноябрьової «Герой мого часу». Головний герой фільму Жорік приїздить до Києва, сподіваючись на краще життя. У пошуках щастя він намагається зрозуміти, чого хоче насправді. Жорік влаштовується охоронцем у мистецькому центрі й хоче увійти до столичного бомонду. Та хлопець не розуміється на сучасному мистецтві й взагалі далекий від цінностей «вищого» світу. Проте герой не здається та готовий боротися за місце під сонцем.

Фільм презентували у програмі 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю, де він виборов приз за найкращу режисерську роботу.

Дивіться щовихідних якісне кіно на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: