:
Світ багатства, корупції та інтриг у серіалі «Посольство» на  UA: ПЕРШИЙ

Світ багатства, корупції та інтриг у серіалі «Посольство» на UA: ПЕРШИЙ

28 січня 2021

У понеділок, 1 лютого, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра іспанського драматичного серіалу «Посольство» від творців популярних серіалів «Гранд-готель» та «Вельвет».

Читайте також: «Тюльпани для Роуз» та «Герой мого часу» у кіновікенді на UA: ПЕРШИЙ

Головний герой Луїс Салінас — іспанський посол у Таїланді. Він приїздить до Бангкока з бажанням подолати корупцію та хаос у місцевому посольстві. Ентузіазм та віра у світлі ідеали Салінаса швидко розбиваються вщент, коли він занурюється у тамтешні реалії. За його спиною плетуть мереживо інтриг, а кожен навколо готовий вхопити ласий шматок багатств. До Салінаса приїздить його дружина, журналістка Естер та донька Клаудія разом із нареченим. У жорстокій грі бізнесу та влади сім’я має стати для нього підтримкою, але навіть у найрідніших людей є свої секрети. Чи подолає Луїс Салінас брехню, жадібність та зраду або ж він стане на темний бік корупціонерів і зрадників?

Головну роль у фільмі виконав популярний іспанський актор Авель Фолк, який свого часу зіграв у романтичній драмі Вуді Алена «Вікі Крістіна Барселона». Також у серіалі зіграли популярні іспанські телеакторки: Урсула Корберо, Амайа Саламанка та Белен Руеда.

Дивіться серіал «Посольство» з понеділка по п’ятницю о 22:00 та у повторі о 9:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також у мобільному застосунку suspilne.tv.

Читайте також: