:
«Загублене місто» та «Мій найкращий роман»  у кіновікенді на UA: ПЕРШИЙ

«Загублене місто» та «Мій найкращий роман» у кіновікенді на UA: ПЕРШИЙ

04 лютого 2021

У суботу, 6 лютого, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже український фантастичний фільм «Загублене місто» та інтригуючу мелодраму «Мій найкращий роман».

Читайте також: Світ багатства, корупції та інтриг у серіалі «Посольство» на UA: ПЕРШИЙ

Об 11:55 на глядачів UA: ПЕРШИЙ очікує несподівана історія кохання у фільмі «Мій найкращий роман». Габріель Огуст — молодий, талановитий письменник, який переживає часи творчої кризи. У пошуках натхнення чоловік тікає з гамірного Нью-Йорка до спокійнішого Портленда. У літаку він знайомиться з чарівною Софі, яка завжди говорить усе, що спадає їй на думку. Дівчина є відомою літературною критикинею й під її приціл неодноразово потрапляли твори Габріеля. Щоправда, вона цього не знає, адже хлопець представляється їй своїм справжнім ім’ям — Ліам, а Габріель Огуст — його творчий псевдонім. Між героями спалахують почуття й Софі навіть не підозрює, що закохана в письменника, якого так палко критикувала.

Закохану пару у фільмі зіграли відомі актори серіалів Емі Екер та Ділан Брюс.

О 22:00 дивіться український науково-фантастичний трилер «Загублене місто». Невдалий експеримент ученого призводить до техногенної катастрофи — зникає ціле місто. У загадкову місцину вирушають пошукові групи, але вони зникають і територію огороджують. Після шестирічного ув’язнення вчений повертається на свободу і його знаходить жінка, сім’я якої перебувала у місті під час сумнозвісного експерименту. Вчений упевнений, що її чоловік та син насправді живі, а тому вони вирішують дістатися закритої зони. Для цього потрібен провідник й вони знаходять сталкера, який роками вештається зоною у пошуках наживи. Кожен з героїв переслідує свою ціль, проте вони навіть не підозрюють, що чекає на них у загубленому місті.

У стрічці зіграли відомі українські актори Сергій Романюк, Андрій Джеджула та Ірина Новак.

Дивіться фільми «Мій найкращий роман» та «Загублене місто» 6 лютого об 11:55 та 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, з понеділка по п’ятницю суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ показує іспанський драматичний серіал «Посольство».

Читайте також: