:
Презентація пісні та кліпу Go_A на Євробачення-2021

Презентація пісні та кліпу Go_A на Євробачення-2021

05 березня 2021

У вівторок, 9 березня, Суспільний мовник презентує кліп та оновлену пісню на Пісенний конкурс Євробачення. Конкурсну пісню від представників України гурту Go_A можна буде послухати на різних платформах Суспільного.

Читайте також: Євробачення-2021 відбудеться наживо, але з соціальною дистанцією

О 14:15 в ефірі денного шоу «Ранок ПРО» на UA: Радіо Промінь солістка гурту Катерина Павленко презентує фрагмент оновленої пісні «SHUM».

О 14:40 у «Суспільній студії» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ буде представлено тизер кліпу конкурсної пісні на Євробачення-2021. Ведучі Анатолій Єрема та Дарка Гірна поспілкуються з учасниками гурту Go_A про підготовку до конкурсу.

О 19:00 відбудеться прем’єра кліпу з українськими та англійськими субтитрами на ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ. Згодом кліп буде доступний для перегляду на офіційному ютуб-каналі Євробачення.

Зазначимо, журі у складі Джамали, Євгена Філатова, Руслана Квінти, Ярослава Лодигіна та Дмитра Хоркіна з трьох запропонованих гуртом пісень одноголосно обрало — «SHUM», який гурт мав адаптувати до стандартів Євробачення-2021 до 10 березня.

Нагадаємо, 18 травня 2021 року стартує перший півфінал грандіозного пісенного конкурсу, на якому виступлять представники України — гурт Go_A.

Читайте також: