:
Прем’єра кліпу Go_A для Євробачення-2021 на Суспільному

Прем’єра кліпу Go_A для Євробачення-2021 на Суспільному

09 березня 2021

У вівторок, 9 березня, о 19:00 Суспільний мовник презентує кліп на оновлену пісню «SHUM» гурту Go_A на ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ.

Відразу після прем’єри кліпу відбудеться пряма трансляція розмови ведучого Анатолія Єреми з учасниками гурту Go_A в студії. Катерина Павленко і Тарас Шевченко розкажуть про кліп та оновлену пісню, з якою представлятимуть Україну цього року на Євробаченні в Роттердамі.

«Я можу схарактеризувати кліп двома словами — дуже круто! Мені дуже сподобалось і саме відео, і процес зйомок. Режисер Максим Тужилін дуже добре відчув нас моментально: якими ми маємо бути, що маємо робити. Мені дуже сподобалося, як це вийшло. Єдине, що на зйомках було дуже холодно. Робота відбувалася так, що ми знімали пару дублів і йшли грітися, і так поки не виконали заплановане. Я дуже задоволений тим, що вийшло», — сказав мультиінструменталіст гурту Go_A Тарас Шевченко.

Глядачі зможуть поставити запитання під час ефіру у чаті ютуб-каналу.

Трансляція відбуватиметься на ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ, на сторінках українського Євробачення: в інстаграмі та фейсбуці, а також в соцмережах Суспільного.

«Адаптувати чи оновлювати повністю готову версію було дуже важко, але ми скористалися цим шансом, щоб зробити щось краще. І нам це вдалося - ми задоволені результатом», — розповіла Катерина Павленко.

Раніше у вівторок можна було почути фрагмент оновленої пісні й побачити тизер кліпу на платформах Суспільного мовника.

Зазначимо, журі у складі Джамали, Євгена Філатова, Руслана Квінти, Ярослава Лодигіна та Дмитра Хоркіна з трьох запропонованих гуртом пісень одноголосно обрало — «SHUM», який гурт мав адаптувати до стандартів Євробачення-2021 до 10 березня.

Нагадаємо, 18 травня у Роттердамі стартує перший півфінал грандіозного пісенного конкурсу, на якому виступлять представники України — гурт Go_A.

Читайте також: