:
Влог «HALLO, Євробачення!»: як Україна готується до конкурсу

Влог «HALLO, Євробачення!»: як Україна готується до конкурсу

17 березня 2021

На діджитал-платформах Суспільного стартував влог «HALLO, Євробачення!» про Пісенний конкурс Євробачення-2021. Глядачі побачать залаштунки підготовки України до конкурсу.

Читайте також: Прем’єра кліпу Go_A для Євробачення-2021 на Суспільному

Ведуча Анна Тульєва покаже всі подробиці підготовки гурту та інші новини про Євробачення-2021.

«Ми запустили влоги «HALLO, Євробачення!», щоб більше розповісти про підготовку учасника від України до цьогорічного пісенного конкурсу. Насправді конкурс не триває лише три дні, це змістовна підготовка, що відбувається цілий рік. Тож наша команда вирішила показати шлях, який проходить гурт Go_A, щоб представити свою країну на міжнародній сцені пісенного конкурсу. Попереду на глядачів чекає розповідь про кожного учасника гурту окремо і нам є що показати, бо кожен з гурту Go_A має свою унікальну історію, про яку варто знати», — розповідає ведуча влогу «HALLO, Євробачення!» Анна Тульєва.

У першому випуску глядачі побачили, як знімався офіційний кліп пісні «SHUM» гурту Go_A для пісенного конкурсу. Ведуча поспілкувалася з учасниками гурту, а також дізналася авторський задум кліпу від режисера ролика Максима Тужиліна.

У другому випуску влогу солістка гурту Go_A Катерина Павленко запросить глядачів до себе у гості на сочевичний суп і розповість, ким мріяла стати, як знайшла себе у музиці й що для неї творчість.

Дивіться влог «HALLO, Євробачення!», що триватиме до самого конкурсу з англійськими субтитрами, щосереди новий випуск на діджитал-платформах Суспільного: ютуб телеканалу UA: ПЕРШИЙ, інстаграм і фейсбук-сторінці Євробачення.

Читайте також: