:
Магія любові у фільмах «Обличчя кохання» та «Стрімголов» на UA: ПЕРШИЙ

Магія любові у фільмах «Обличчя кохання» та «Стрімголов» на UA: ПЕРШИЙ

18 березня 2021

20 та 21 березня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже телевізійну прем’єру пронизливої драми «Обличчя кохання» та українську психологічну драму «Стрімголов».

У суботу о 10:05 та 22:00 на глядачів чекає історія про кохання, непідвладне часу, у фільмі режисера Арі Позіна «Обличчя кохання». Ніккі дуже тяжко переживає втрату чоловіка Гаррета. Їхній шлюб тривав 30 років, але тепер лишилися самі спогади. Жінка намагається жити далі попри те, що бачить свого чоловіка у всьому. Так у музеї мистецтв вона випадково знайомиться з Томом, який дуже схожий на Гаррета. Ніккі збентежена, але Том здається їй дуже привабливим і вона закохується. Та в кого насправді закохана жінка?

Головні ролі у фільмі виконали володарі премій «Золотий глобус» та багаторазові номінанти на «Оскар» Аннет Бенінг та Ед Харріс.

Читайте також: Влог «HALLO, Євробачення!»: як Україна готується до конкурсу

У неділю о 22:00 дивіться українську психологічну драму режисерки Марини Степанської «Стрімголов». Після дворічного перебування у Швейцарії Антон повертається в Україну. Він музикант, який не виправдав сподівань оточення ще й останні пів року лікувався від алкоголізму в психоневрологічному диспансері під Києвом. У столиці Антон зустрічає звичайну дівчину Катю. Вона також шукає себе у житті й планує поїхати до Берліна зі своїм хлопцем-фотожурналістом, який знімав події Революції Гідності. Та зустріч героїв повністю змінює їхні плани, даючи можливість відчути досі незвідані почуття.

Фільм був презентований на 9-ти світових кінофестивалях. На українській кінопремії «Золота дзиґа» фільм отримав декілька нагород, зокрема акторку Дар’ю Плахтій нагородили премією за найкращу головну роль.

Дивіться фільми «Обличчя кохання» та «Стрімголов» 20 та 21 березня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щотижня показує якісні українські та зарубіжні фільми.

Читайте також: