:
Прем’єра серіалу «Любов під час війни» на UA: ПЕРШИЙ

Прем’єра серіалу «Любов під час війни» на UA: ПЕРШИЙ

18 березня 2021

У понеділок, 22 березня, о 15:55 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стартує прем’єра драматичного серіалу «Любов під час війни». Глядачі побачать захопливі історії кохання, що зародилася на тлі війни.

Читайте також: Магія любові у фільмах «Обличчя кохання» та «Стрімголов» на UA: ПЕРШИЙ

В основу фільму покладено історичні події Іспано-франко-марокканської війни 1920 року — однієї з наймасштабніших воєн в історії іспанської держави.

У битві при Анвалі в ході Рифської війни іспанська армія зазнала поразки. Величезна кількість поранених потрапляє в місцеві госпіталі, де не вистачає рук для допомоги. Тому королева Іспанії вирішує відправити на фронт дам із вищого світу, обізнаних у медицині.

Головні героїні серіалу — жінки, які відгукнулися на заклик про допомогу. Вони починають допомагати солдатам відновлюватися після серйозних поранень. Бійці, які одужують, можуть повертатися на фронт. Але чи хочеться їм знову вирушати до пекла, якщо тут вони знайшли своє кохання?

Режисери серіалу: Давид Пінільсон, Едуардо Чакеро-Джексон, Мануель Перейра. Головні ролі виконали Амайя Саламанка, Алекс Гарсія, Вероніка Санчес, Алекс Гадеа.

Дивіться історичний драматичний серіал «Любов під час війни» у будні о 15:55 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: