:
Прем’єра серіалу «Катерина» на UA: ПЕРШИЙ

Прем’єра серіалу «Катерина» на UA: ПЕРШИЙ

31 березня 2021

У суботу, 3 квітня, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра драматичного серіалу «Катерина». Глядачі побачать усі чотири серії.

Читайте також: Суспільний мовник покаже Великодні богослужіння з Ватикану

У серіалі зіграли відомі українські актори театру й кіно: Валерія Ходос, Наталя Сумська, Анатолій Хостікоєв, Марк Дробот та інші.

О 19:00 на глядачів чекає історія простої дівчини зі складною долею. Сюжет побудований за мотивами однойменної поеми Тараса Шевченка, але вже у сучасних декораціях. Катерина повертається у рідне село Шуліки після навчання у місті. Батьки впевнені, що дівчина створить сім’ю, знайде заняття до душі й більше нікуди не поїде. Проте Катерина має інші думки щодо цього. В цей час до села приїздить кіногрупа для знімання фільму. Серед них відомий актор Олексій Красільніков, за яким дівчина стежила через телеекрани. Вони знайомляться, актор зваблює Катерину й вона закохується. Але для Олексія це всього лише забавки й він повертається до столиці. Вже вагітна Катерина вирішує полишити все й кинутися вслід за коханим. Та новий світ виявиться занадто холодним й жорстоким.

Перші дві серії дивіться о 18:50, а завершальні розпочнуться о 21:25, одразу по завершенні програми «Новини» на UA: ПЕРШИЙ. Повтор усіх чотирьох серій — у неділю, 4 квітня, о 16:05.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щовихідних показує якісні українські й зарубіжні фільми.

Читайте також: