:
Любов та помста у прем’єрі серіалу «Гордість» на UA: ПЕРШИЙ

Любов та помста у прем’єрі серіалу «Гордість» на UA: ПЕРШИЙ

07 квітня 2021

У четвер, 8 квітня, о 16:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стартує прем’єра італійського серіалу «Гордість» режисера Джорджіо Серафіні.

Читайте також: Найрейтинговіші трансляції на UA: ПЕРШИЙ у першому кварталі 2021 року

Події серіалу «Гордість» розгортаються на початку XX століття. Шістнадцять років тому юна маркіза Анна закохалася у звичайного селянина П’єтро, проте її заможні батьки не могли дозволити цього зв’язку. В цей час фінансові справи знатного сімейства погіршуються через махінації та картярські борги брата Анни. Проблеми може вирішити шлюб маркізи із заможним графом Германом Людовічі. Тим часом П’єтро мусить тікати з країни через звинувачення у тяжкому злочині. Анна народжує доньку. Граф Людовічі здогадується, хто справжній батько дитини, та видає її за власну.

Минають роки, та кохання нікуди не зникло. За цей час П’єтро розбагатів й одержимий жагою помсти повертається на батьківщину. Посеред мережива інтриг та брехні чи дійдуть герої до правди?

Дивіться серіал «Гордість» по буднях, з 8 квітня о 16:30 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щовихідних транслює якісні українські й зарубіжні фільми.

Читайте також: