:
«Опівнічний жеребець» та «Білявка Мерилін» — кіновікенд на UA: ПЕРШИЙ

«Опівнічний жеребець» та «Білявка Мерилін» — кіновікенд на UA: ПЕРШИЙ

07 квітня 2021

У суботу та неділю, 10 й 11 квітня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже сімейну драму «Опівнічний жеребець» та байопік про легенду Голлівуду Мерилін Монро «Білявка Мерилін».

Читайте також: Любов та помста у прем’єрі серіалу «Гордість» на UA: ПЕРШИЙ

Фільм «Опівнічний жеребець» режисера Вільяма Діра розповідає історію дикого жеребця, якому доводиться стати рятівником сім’ї. Для родини Шепардів настали складні часи. Через фінансові проблеми вони можуть втратити власну ферму. У голови сімейства є лише місяць, щоб вирішити ситуацію. Під час прогулянки батько разом із донькою Меган помічають дикого жеребця й приручають його. Незабаром у місті відбудуться перегони, і це єдина можливість для Шепардів розрахуватися з боргами. Вони вирішують підготувати скакуна на прізвисько Міднайт до майбутніх перегонів. Проте знайти спільну мову з диким та норовливим Міднайтом — справа з не легких. Тим паче, коли люди довкола не хочуть, щоб жеребець вийшов на старт.

Покази фільму відбудуться 10 квітня о 12:00 та 11 квітня о 22:00.

Стрічка «Білявка Мерилін» режисерки Джойс Чопри занурить глядачів у життя видатної акторки Мерилін Монро, яку у фільмі зіграла акторка Поппі Монтгомері. Співачка, модель, акторка — її багатогранний талант підкорив мільйони сердець. Проте життя Мерилін, справжнє ім’я якої Норма Джин Бейкер, було сповнене драм, інтриг та складнощів. Вона пройшла довгий шлях від нікому не відомої моделі до ікони стилю, на яку рівняються й досі. Та кожен успіх має свою ціну.

Показ фільму відбудеться 10 квітня о 19:15 із продовженням о 21:25 одразу після випуску Новин на UA: ПЕРШИЙ. Повтор дивіться 11 квітня о 16:05.

Дивіться фільми «Опівнічний жеребець» та «Білявка Мерилін» 10 та 11 квітня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, 8 квітня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра серіалу «Гордість».

Читайте також: