:
100 днів до старту Олімпіади у Токіо-2020 на UA: ПЕРШИЙ

100 днів до старту Олімпіади у Токіо-2020 на UA: ПЕРШИЙ

13 квітня 2021

За 100 днів розпочнуться літні Олімпійські ігри у Токіо-2020, які пройдуть з 23 липня по 8 серпня. Суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором події в Україні.

Спортивна редакція Суспільного мовника вирушить до Токіо, щоб висвітлити для України наймасштабнішу подію спортивного року.

Читайте також: Найрейтинговіші трансляції на UA: ПЕРШИЙ у першому кварталі 2021 року

«На Олімпійських іграх працюватиме п’ять наших знімальних груп. Це дасть можливість охопити своєю увагою кілька подій одночасно, робити прямі включення наших кореспондентів безпосередньо з арен, брати ексклюзивні інтерв’ю українських спортсменів одразу після стартів, готувати відеосюжети про родзинки цих незвичайних Ігор. До Токіо їде потужна команда досвідчених журналістів, операторів, режисерів монтажу. Усі секрети розкривати не буду, але впевнена, що на глядачів чекає багато приємних сюрпризів», — розповідає головна редакторка спортивних програм UA: ПЕРШИЙ Олена Кузнецова.

Попередньо відомо, що на прийдешніх Олімпійських іграх з’являться 4 види спорту, раніше не представлених в олімпійській програмі: карате, спортивне скелелазіння, скейтбординг та серфінг.

Змагання відбудуться з карантинними обмеженнями. Вболівальники із закордону не матимуть права відвідати спортивні події на стадіоні — це спільне рішення місцевої влади у Токіо та Міжнародного Олімпійського комітету. Такі обмеження поширюються і на Паралімпійські ігри, які стартують 24 серпня.

Зазначимо, раніше Олімпійські ігри у Токіо-2020 були перенесені на 2021 рік у зв’язку з поширенням у світі пандемії COVID-19. При цьому офіційну назву змагань не змінили.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором літніх Паралімпійських ігор у Токіо-2020, які відбудуться з 24 серпня по 5 вересня 2021 року.

Читайте також: