:
Чи атакуватимуть російські танки — у токшоу «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

Чи атакуватимуть російські танки — у токшоу «Зворотний відлік» на UA: ПЕРШИЙ

19 квітня 2021

У понеділок, 19 квітня, о 21:35 в ефірі суспільно-політичного токшоу «Зворотний відлік» обговорять найбільш актуальні події та важливі теми, що впливають на життя українців: нагнітання військової істерії Росією та перспективи приватизації державних активів.

Читайте також: «Люди Зони» — прем’єра документального проєкту про Чорнобиль на UA: ПЕРШИЙ

У першій частині програми ведучі Павло Казарін та Мирослава Барчук, а також співведучий токшоу, редактор VoxCheck Максим Скубенко разом із запрошеними гостями обговорять військові приготування РФ на кордоні з Україною:

  • чи наважиться Кремль на повномасштабне військове вторгнення?
  • чи варто Україні розраховувати на дієву підтримку Заходу?
  • до чого мають готуватися українці?
  • чи зможе Україна відбити російську атаку?

Відповіді на ці питання разом з ведучими шукатимуть народний депутат та перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко, народна депутатка та співголова фракції «Європейська Солідарність» Ірина Геращенко, міністр закордонних справ України 2014–2019 років Павло Клімкін та заступник секретаря РНБО 2019–2020 років Сергій Кривонос.

В обговоренні також візьмуть участь генеральний директор інформагентства «Інтерфакс Україна» Олександр Мартиненко та засновник благодійного фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега. Скайпом до дискусії приєднається російська журналістка та волонтерка Вікторія Івлєва.

В другому блоці токшоу візьме участь голова Фонду державного майна Дмитро Сенниченко. Ведучі та гості програми зможуть поставити йому запитання щодо перспектив приватизації, яка була заблокована торік через пандемію. Зокрема обговорять наступне:

  • які державні підприємства планується продати у 2021 році?
  • хто найбільш активно протидіє реалізації приватизаційних програм і чому?
  • на які потреби держава планує спрямувати отримані від приватизації кошти?

Дискутуватимуть про ці питання народна депутатка фракції «Слуга народу» Роксолана Підласа, народний депутат фракції «Голос» Володимир Цабаль, голова правління Центру національної стійкості та розвитку і міністр фінансів у 2016-2018 роках Олександр Данилюк та інвестиційний банкір Сергій Фурса.

Дивіться суспільно-політичне токшоу «Зворотний відлік» щопонеділка о 21:35 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ та на ютуб-каналі, а також слухайте в ефірі UA: Українське радіо.

Нагадаємо, UA: Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Читайте також: