:
Вечірні Новини на UA: ПЕРШИЙ виходитимуть з нової студії

Вечірні Новини на UA: ПЕРШИЙ виходитимуть з нової студії

07 травня 2021

З вівторка, 11 травня, вечірній випуск Новин о 21:00 на UA: ПЕРШИЙ виходитиме в ефір з нової студії.

Хронометраж підсумкового випуску Новин залишиться незмінним — 35 хвилин.

Читайте також: «Дорога до Токіо» — покаже все про Олімпійські ігри на UA: ПЕРШИЙ

Головний продюсер інформаційного мовлення Федір Скрипник розповідає, що нова студія відкриває багато додаткових можливостей:

«Нова локація — це передусім комфорт наших глядачів. У цій частині павільйону “Суспільної студії” Новини зможуть дати аудиторії набагато більше. У ведучих з’являється можливість більш якісно працювати із інфографікою в прямому ефірі. А значить, краще пояснювати якісь складні моменти. В нас тепер є можливість запрошувати гостей в студію для обговорення найактуальніших питань. Або наших же кореспондентів, які своєю розповіддю зможуть глибше занурити глядачів у тему. Ну і ведучі, звісно, задоволені. Вони отримали більше свободи пересування. А їхній комфорт для нас теж дуже важливий», — розповідає Федір Скрипник.

Ведучі програми Анна Чередниченко та В’ячеслав Афутін працюватимуть позмінно через тиждень. Наступного тижня роботу у новій студії розпочне В’ячеслав Афутін.

«Переїзд у нову студію — це як переїзд у нову квартиру. Ти трохи сумуєш за попередньою, бо там було затишно й комфортно. Але весь час чогось ніби не вистачало — свободи, скажімо, й простору. Тепер ми маємо новий теледім — великий, просторий, де є купа можливостей. Де можна працювати з новими форматами, де можна давати ще якісніший і різноманітніший контент, де є можливість перейти на новий рівень спілкування з аудиторією і стати ще ближчими. У нас ніби відкривається друге дихання. А студія для ведучого, то справді другий дім, де ти збираєшся зі своєю телесім’єю, щоб поговорити, як минув день, проаналізувати все, копнути глибше, підбити підсумки», — поділилась очікуваннями від роботи в новій студії Анна Чередниченко.

В’ячеслав Афутін розповів про свої враження від нового простору:

«Вечірні новини нарешті виходять з нової студії. Її готували не один місяць, зробили справді багато, щоб краще розказати і показати, що відбувається у нас за вікнами. Це нова якісна графіка, екрани. У студії будуть гості, а для ведучого буде більше простору для роботи. 11 травня все побачите. Сподіваюся, що сподобається!», — зазначає В’ячеслав Афутін.

Нагадаємо, випуски Новин на UA: ПЕРШИЙ виходять о 7:00, 8:00, 9:00, 13:00, 15:00, 18:00, 21:00, 23:35 у будні та 7:00, 8:00, 9:00 та 21:00 у вихідні.

Фотографувала: А. Мантач

Читайте також: