:
Програма «Спорт» на UA: ПЕРШИЙ здобула премію «Найкращі спортивні медіа-2020»

Програма «Спорт» на UA: ПЕРШИЙ здобула премію «Найкращі спортивні медіа-2020»

11 травня 2021

Програма «Спорт» суспільного телеканалу UA: ПЕРШИЙ перемогла у номінації «Найкращий спортивний телеканал або спортивна редакція». Щорічно переможців премії «Найкращі спортивні медіа-2020» визначає Асоціація спортивних журналістів України (АСЖУ).

Читайте також: «Дорога до Токіо» — покаже все про Олімпійські ігри на UA: ПЕРШИЙ

Учасників премії розподілили на 22 номінації. За звання найкращого спортивного телеканалу або спортивної редакції, крім програми «Спорт» телеканалу UA: ПЕРШИЙ, змагалися телеканали «Київ» та «Xsport».

Головна редакторка спортивних програм UA: ПЕРШИЙ Олена Кузнецова прокоментувала перемогу:

«Наше об’єднання спортивних програм має історію понад 25 років. І весь цей час ми залишаємося найкращими. Ми пишаємося тим, що є кузнею кадрів для української спортивної тележурналістики і з гордістю приймаємо кожну нагороду. Приємно бути флагманами і у сприятливі, і у складні для професії часи. Хотілося б, щоб конкуренція на телеринку зростала, адже надзвичайно цікаво тримати високу планку саме в умовах конкурентної боротьби. І, звичайно ж, дякуємо колегам з АСЖУ за високу оцінку нашої роботи», — каже Олена Кузнецова.

Програма «Спорт» з ведучими Юлією Пазенко, Дар’єю Кузнецовою та Денисом Зерченком виходить в ефір щобудня о 15:10 та 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Нагадаємо, за підсумками 2020-го року Національний олімпійський комітет України традиційно визнав програму «Спорт» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ найкращою циклічною спортивною телепрограмою.

Читайте також: