:
Ексклюзивний проєкт про вокалістку Go_A — «MonoKate» на UA: ПЕРШИЙ

Ексклюзивний проєкт про вокалістку Go_A — «MonoKate» на UA: ПЕРШИЙ

12 травня 2021

У неділю, 16 травня, на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра документального проєкту «MonoKate» про Катерину Павленко, солістку гурту Go_A, який цьогоріч представляє Україну на Євробаченні.

В ексклюзивному інтерв’ю співачка розповість відверті подробиці свого життя, про таємниці та довгу дорогу до успіху.

Читайте також: Гурт Go_A вирушає до Роттердама: бірюзова доріжка, конкурс із глядачами та сцена з доповненою реальністю

«Людина має займатися музикою не заради того, щоб отримати після концерту гонорар, а заради того, щоб мати бажання сказати щось цьому світові. Вона має любити нашу культуру», — розповідає Катерина Павленко про своє розуміння музики.

Глядачі дізнаються про особисте та музичне життя Катерини Павленко: де зростала, коли вирішила стати співачкою та який шлях довелося пройти до мрії. Також співачка розповість про важкі періоди життя, коли не планувала майбутнього.

Проєкт складається з двох інтерв’ю, записаних з інтервалом у рік. Перше — одразу після фіналу Національного відбору на Євробачення-2020 й друге — напередодні поїздки в Роттердам.

«Для цього проєкту ми записали інтерв’ю з Катериною одразу після Нацвідбору у 2020 році. У ньому ми намагалися показати її такою, яка вона є. Там багато особистого, тож для всіх нас — це велика відповідальність. Уже перед ефіром, поспілкувавшись із Катею, ми вирішили все-таки залишити одну з таємниць за кадром, адже співачка не була готова ділитися нею. Можливо, колись вона вирішить розказати про це світові, але це має бути її особистим рішенням», — розповів автор проєкту Станіслав Мєдвєдєв.

Зазначимо, кліп на пісню «SHUM» представника України гурту Go_A увійшов до переліку 10 найпопулярніших відео на офіційному ютуб-каналі Пісенного конкурсу Євробачення.

Дивіться півфінали Пісенного конкурсу Євробачення 18 та 20 травня, а також фінал — 22 травня, які транслюватимуться у прямому ефірі на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: