:
Вадим Гутцайт та Сергій Стаховський — гості проєкту «Дорога до Токіо»

Вадим Гутцайт та Сергій Стаховський — гості проєкту «Дорога до Токіо»

14 травня 2021

У неділю, 16 травня, о 21:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ стартує передолімпійський проєкт «Дорога до Токіо», в якому розкажуть все важливе про прийдешні Олімпійські ігри у Токіо-2020.

Гостями першого випуску стануть міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт та тенісист, друга ракетка України, володар 4-х титулів ATP, учасник Олімпійських ігор у Лондоні-2012 та потенційний учасник ігор у Токіо Сергій Стаховський.

Читайте також: «Дорога до Токіо» — покаже все про Олімпійські ігри на UA: ПЕРШИЙ

З гостями у студії спілкуватимуться спортивна журналістка й ведуча Суспільного Дар’я Кузнецова та журналіст і ведучий Дмитро Лазуткін.

Проєкт «Дорога до Токіо» покаже все найцікавіше про літні Олімпійські ігри. Головні інтриги прийдешніх змагань, підготовка українських спортсменів, захопливі розповіді про олімпійські види спорту та багато сюрпризів — усе це чекає на глядачів щонеділі о 21:25 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Зазначимо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором Олімпійських ігор у Токіо-2020, які відбудуться з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

Нагадаємо, у 2020 році Олімпіада у Токіо була перенесена у зв`язку з поширенням пандемії COVID-19, проте офіційну назву змагань залишили без змін — «Олімпійські ігри у Токіо-2020».

Читайте також: