:
Tayanna стала речницею на Євробаченні-2021 від України

Tayanna стала речницею на Євробаченні-2021 від України

17 травня 2021

Речницею України на Пісенному конкурсу Євробачення-2021 виступить співачка Tayanna, яка у прямому ефірі фіналу 22 травня, у суботу, оголосить результати голосування національного журі України.

Tayanna — співачка, композиторка та учасниця Національного відбору на Євробачення у 2017 і 2018 роках.

Читайте також: Гурт Go_A вирушає до Роттердама: бірюзова доріжка, конкурс із глядачами та сцена з доповненою реальністю

А вже у вівторок, 18 травня, у першому півфіналі на глядачів каналу UA: ПЕРШИЙ чекає довгоочікуване шоу за участі представника України гурту Go_A з піснею «SHUM». Тімур Мірошниченко коментуватиме 65-ий Пісенний конкурс Євробачення.

Перед прямою трансляцією півфіналу о 21:20 розпочнеться проєкт «Наші на Євробаченні», в якому глядачі побачать ексклюзивні включення з-за лаштунків шоу перед самим півфіналом та дізнаються найсвіжіші подробиці про те, як проходить підготовка до виступу.

Українці не можуть голосувати за своїх представників, але всі зможуть проголосувати за інших учасників першого півфіналу.

Зазначимо, що гурт Go_A перебуває у п’ятірці потенційних фіналістів Євробачення-2021, а також, за прогнозами букмекерів, входить у 10 претендентів на перемогу в конкурсі.

Дивіться Пісенний конкурс Євробачення-2021 півфінали 18, 20 травня і фінал 22 травня о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Читайте також: