:
Найтитулованіший важковаговик-дзюдоїст Яків Хаммо у програмі «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

Найтитулованіший важковаговик-дзюдоїст Яків Хаммо у програмі «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

20 травня 2021

У неділю, 23 травня, о 21:25 суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ покаже другий випуск передолімпійського проєкту «Дорога до Токіо», в якому розкажуть усе найважливіше про майбутні Олімпійські ігри у Токіо-2020.

Читайте також: Євробачення-2021: де і коли дивитися другий півфінал

Гостем студії стане Яків Хаммо — найтитулованіший важковаговик українського дзюдо, бронзовий призер чемпіонату світу, багаторазовий переможець турнірів серії «Мастерс» та Гран-прі, учасник Олімпійських ігор у Ріо-2016 та потенційний член української олімпійської збірної у Токіо-2020.

Також до студії запросили В’ячеслава Черненка — директора «Українського медичного центру спортивної медицини «Мінмолодьспорту України». В’ячеслав розповість, як проходить вакцинація українських спортсменів, які поїдуть на Ігри в Токіо.

У студії працюватимуть ведуча та спортивна журналістка Суспільного Дар’я Кузнецова та ведучий Дмитро Лазуткін.

На сторінці Суспільне Спорт у фейсбуці відбуватиметься онлайн-трансляція, під час якої глядачі можуть ставити запитання гостям студії. Пишіть свої запитання у коментарях під відео й найцікавіші з них під час ефіру озвучить журналіст Євген Каранов.

Проєкт «Дорога до Токіо» присвячений висвітленню залаштунків головної спортивної події року — літніх Олімпійських ігор у Токіо-2020. У програмі — головні інтриги майбутніх ігор, підготовка спортсменів та спортивної редакції телеканалу UA: ПЕРШИЙ до Олімпіади. Щонеділі гостями студії стають відомі українські спортсмени та спортивні функціонери.

Дивіться програму «Дорога до Токіо» щонеділі о 21:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором Олімпійських ігор у Токіо-2020, які відбудуться з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

Читайте також: