:
Прем’єра серіалу «Загадковий доктор Блейк» на UA: ПЕРШИЙ

Прем’єра серіалу «Загадковий доктор Блейк» на UA: ПЕРШИЙ

21 травня 2021

У вівторок, 25 травня, о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ відбудеться прем’єра австралійського детективного серіалу «Загадковий доктор Блейк».

Читайте також: «Візуальний код»: проєкт про національний одяг та культуру нацспільнот вийде на UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

Харизматичний та імпульсивний доктор Люсьєн Блейк повертається до рідного містечка Балларт. Після смерті батька Блейк має успадкувати його справу — бути коронером й розслідувати вбивства. Завдяки медичним знанням та незвичному підходу він визначає причини смертей у найзагадковіших обставинах. Доктор Блейк справжній фахівець своєї справи, проте його методи та прямолінійність дратують місцевих. Місто його дитинства змінилося — довкола лише брехня, плітки та кримінал. А на вулицях 1959 рік: люди ще не відійшли від жахів Другої світової війни й намагаються пристосуватися до нового світу в тихому передчутті майбутніх катаклізмів. І серед цих глобальних потрясінь доктор Блейк намагається пролити світло на темряву.

Акторський склад серіалу — відомі австралійські актори повнометражних фільмів та серіалів. Роль доктора Люсьєна Блейка виконав відомий австралійський актор та музикант Крейг МакЛоклен.

Дивіться серіал «Загадковий доктор Блейк» з вівторка по п’ятницю о 22:00 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ щовихідних показує якісні українські й зарубіжні фільми.

Читайте також: