:
Дебют карате України на Олімпіаді — «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

Дебют карате України на Олімпіаді — «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

28 травня 2021

У неділю, 30 травня, о 21:25 у програмі «Дорога до Токіо» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ говоритимуть як дебютують українські каратисти на Олімпійських іграх та як нашим атлетам стати популярнішими за зірок шоу-бізнесу.

Читайте також: UA: ПЕРШИЙ покаже плей-оф молодіжного футбольного Євро-2021

Карате — один з 4 видів спорту, які дебютують на літній Олімпіаді у Токіо. Гостем студії стане головний тренер збірної України з карате Антон Нікулін, який розповість про підготовку каратистів до змагань у Токіо та про те, чого очікувати вболівальникам від виступів наших спортсменів. Також по гарячих слідах обговорять успіхи українських каратистів на Чемпіонатів Європи, де вдалося завоювати одну золоту, срібну та дві бронзові медалі.

Пізніше до розмови з незмінними ведучими Дар’єю Кузнецовою та Дмитром Лазуткіним у студії доєднається Юрій Шаповалов — керівник маркетингової агенції з роботи із зірковими спортсменами. Глядачі дізнаються, що таке спортивний маркетинг та яка його роль у кар’єрах топових спортсменів. Також Юрій розповість, як працює спортивний маркетинг в українських реаліях та що потрібно робити спортсменам, щоб стати такими ж популярними, як зірки шоу-бізнесу.

Упродовж ефіру глядачі можуть ставити свої запитання гостям студії. Пишіть запитання у коментарях під трансляцією на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт і найцікавіші з них під час ефіру озвучить журналіст Євген Каранов.

Проєкт «Дорога до Токіо» покаже все найцікавіше про літні Олімпійські ігри. Головні інтриги прийдешніх змагань, підготовка українських спортсменів, захопливі розповіді про олімпійські види спорту та багато сюрпризів — усе це чекає на глядачів щонеділі о 21:25 на телеканалі UA: ПЕРШИЙ.

Дивіться програму «Дорога до Токіо» щонеділі о 21:25 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, фейсбук-сторінці Суспільне Спорт та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором Олімпійських ігор у Токіо-2020, які відбудуться з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

Читайте також: