:
Іспанія – Португалія та Нідерланди – Німеччина у півфіналах Євро U-21 на UA: ПЕРШИЙ

Іспанія – Португалія та Нідерланди – Німеччина у півфіналах Євро U-21 на UA: ПЕРШИЙ

02 червня 2021

У четвер, 3 червня, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформа Суспільне Спорт у прямому ефірі покажуть два півфінальні матчі молодіжного Чемпіонату Європи-2021 з футболу.

Читайте також: «Дорога до Токіо» — покаже все про Олімпійські ігри на UA: ПЕРШИЙ

О 18:50 розпочнеться трансляція поєдинку між збірними Іспанії та Португалії. У чвертьфіналі іспанці не без проблем обіграли збірну Хорватії. Пропустивши м’яч від хорватів з пенальті вже у доданий арбітром час, командам довелося грати овертайм. У додатковий час Іспанія дотисла суперників і забила вирішальний м’яч — фінальний рахунок 2:1.

О 21:55 другу путівку до фіналу розіграють команди Нідерландів та Німеччини. У матчі з Францією голландці здебільшого оборонялися, проте наприкінці другого тайму змогли організувати контратаку, яка вирішила долю матчу — підсумковий рахунок 2:1. Німеччина та Данія забили по 2 м’ячі та не змогли визначити сильнішого впродовж основного та додаткового часу — все мало вирішитися у післяматчевій серії пенальті. Тут німці були успішнішими — рахунок за пенальті 6:5.

Коментуватиме півфінальні матчі спортивний коментатор Суспільного мовника Роберто Моралес.

Дивіться матчі Іспанія – Португалія та Нідерланди – Німеччина 3 червня на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ, діджитал-платформі Суспільне Спорт та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Зазначимо, що суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ та діджитал-платформа Суспільне Спорт також покажуть фінальний матч молодіжного Чемпіонату Європи-2021 з футболу U-21, який відбудеться у неділю, 6 червня.

Нагадаємо, щонеділі передолімпійський проєкт «Дорога до Токіо» на телеканалі UA: ПЕРШИЙ покаже все найцікавіше про підготовку до літніх Олімпійських ігор у Токіо-2020.

Читайте також: