:
Борець Жан Беленюк — гість програми «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

Борець Жан Беленюк — гість програми «Дорога до Токіо» на UA: ПЕРШИЙ

03 червня 2021

У неділю, 6 червня, о 21:35 в гості до проєкту «Дорога до Токіо» на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ завітає борець греко-римського стилю Жан Беленюк, який представлятиме Україну на прийдешніх Олімпійських іграх у Токіо-2020.

Читайте також: Іспанія – Португалія та Нідерланди – Німеччина у півфіналах Євро U-21 на UA: ПЕРШИЙ

Жан Беленюк — срібний призер Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро-2016 та дворазовий чемпіон світу з греко-римської боротьби. Під час ефіру спортсмен розповість, як готується до найбільшого спортивного форуму чотириріччя та на який результат розраховує особисто.

Ведучі програми «Дорога до Токіо» Дар’я Кузнецова та Дмитро Лазуткін розпитають у Жана про перспективи української збірної з боротьби на Олімпіаді та чи готовий атлет перевершити свій здобуток 2016 року і стати олімпійським чемпіоном.

Глядачі також зможуть поставити запитання Жанові Беленюку під дописом на фейсбук-сторінці Суспільне Спорт. Найцікавіші з них журналіст Євген Каранов озвучить під час ефіру.

Проєкт «Дорога до Токіо» присвячений висвітленню залаштунків головної спортивної події року — літніх Олімпійських ігор у Токіо-2020. У програмі — головні інтриги майбутніх ігор, підготовка спортсменів та спортивної редакції телеканалу UA: ПЕРШИЙ до Олімпіади. Щонеділі гостями студії стають відомі українські спортсмени та спортивні функціонери.

Дивіться програму «Дорога до Токіо» щонеділі о 21:35 на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ та у мобільному застосунку suspilne.tv.

Нагадаємо, суспільний телеканал UA: ПЕРШИЙ є офіційним транслятором Олімпійських ігор у Токіо-2020, які відбудуться з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

Читайте також: